Bodrum'un Sessiz Kafesi Açildi

Bodrum'un Sessiz Kafesi Açildi

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Turgutreis’te Sessiz Kafe açildi.



Bodrum Belediyesi destekleriyle Marmara Isitme Engelliler Dernegi bünyesinde isitme engelli bireyler için Sessiz Kafe açildi. Açilisa Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras’i temsilen Baskan Vekili Emel Çakaloglu, Marmara Isitme Engelliler Dernegi Kurucu Baskani Sebnem Sen ve vatandaslar katildi.



Marmara Isitme Engelliler Dernegi Kurucu Baskani Sebnem Sen, açilis konusmasinda isitme engelliler için önemli bir rehabilite merkezi olacak olan kafeye destekleri dolayisiyla Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras’a tesekkür etti.

Baskan Ahmet Aras’in direktifleriyle Bodrum Belediyesinin ilgili birçok biriminin kafenin bugünkü haline getirilmesi için çalistigini ifade eden Baskan Vekili Çakaloglu, sosyal belediyecilik ilkesiyle hareket eden belediyenin halkin yararina olan projeleri desteklemeye devam edecegini belirtti.



Turgutreis Mahallesi Manzara Caddesi 4131 Sokak’ta bulunan kafe, isitme engelli bireylerin rahatça iletisim kurup kendilerini ifade edebilmeleri için özel olarak düzenlendi.

Isaret dili bilen personellerin de bulunacagi kafe, isitme engelli bireylerin sosyallesmelerine de katki sunacak. Katilimcilara isaret dili brosürlerinin dagitildigi etkinlik merkezinde, isitme engelli bireylere özel kurslar planlanacak.

Vatandaslarin keyifli vakit geçirebilmeleri için özenle tasarlanan kafe, ziyaretçilerini bekliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile