Okan Kurt, önceki akşam 5. tanışma yıldönümünü kutladığı Demet Akalın'a Jaguar marka bir araç test ettirdi. Kurt, 'Beğenirsen bu aracı alacağım' dedi.
Demet Akalın ve eşi
Okan Kurt, önceki akşam tanışmalarının beşinci yılını kutladı. Aşklarını evlilik ve kızları Hira ile perçinleyen çiftin
Etiler My Cabaret adlı mekandaki kutlamasına birçok ünlü sima katıldı. Geç saatlerde biten kutlamanın ardından mekandan çıkan
Demet Akalın, 'Benim için sürpriz bir parti oldu. İnanılmaz şaşırdım ama zaten kocam şaşırtmayı çok sever' dedi.
HİRA'YA HESAP
Gülşen'in doğacak çocuğu için açtırdığı 1 milyon dolarlık hesapla ilgili fikri sorulan Akalın, 'Hira için de dedesi hesap açmış. Her doğum gününde bu hesaba yüklü miktarda para yatırıyormuş' dedi.
Demet Akalın, eşinin kullandığı ve
test sürüşü için kendilerine verilen spor araçla oradan ayrıldı. 700 bin liralık
Jaguar marka otomobili ise bonkör eniştenin Akalın'a tanışma yıldönümü hediyesi olarak alacağı öğrenildi.