Ferudun Cevahiroğlu: 'Gençlik Demokratikleşme Paketinden Ümitli”

Ferudun Cevahiroğlu: 'Gençlik Demokratikleşme Paketinden Ümitli”

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Demokratikleşme Paketi ile ilgili gençliğin ümitli olduğunu söyledi.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu 3’üncü Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Genel kurulda Ferudun Cevahiroğlu; Akdeniz Gençlik Federasyonu, Karadeniz Gençlik Federasyonu, İstanbul Gençlik Federasyonu, Marmara Gençlik Federasyonu Doğu Anadolu Gençlik Federasyonu, Güneydoğu Anadolu Gençlik Federasyonu, Trakya Gençlik Federasyonu, Ankara Gençlik Federasyonu, Ege Gençlik Federasyonu ve KKTC Gençlik Federasyonu başkanlarının ile yönetim kurulunun oylarını alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.

Yeniden genel başkanlığa seçilen Ferudun Cevahiroğlu teşekkür konuşması yaptı. Ferudun Cevahiroğlu, hükümetin açıklamış olduğu demokratikleşme paketine değindi. Cevgahiroğlu, Demokratikleşme Paketi’ni büyük bir memnuniyetle takip ettiklerini ve çok umutlu olduklarını açıkladı.

Ferudun Cevahiroğlu, “Demokratikleşme Paketi Türkiye’nin büyümesine ve demokrasimizin daha da güçlenmesine katkı sağlayacaktır. Gençlik Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye minnettardır. Pakette açıklanan kamuda kılık kıyafet serbestliği, seçim barajı, azınlık cemaatlerinin hakları gibi maddeler yıllardır ülkemizin kanayan yarasıdır” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile