FIFA Dünya Kupası 2010 analizler ve goller (video izle)

Dünya kupası 2010 gollerini sizler için derledik.2010 Dünya Kupası maç özetleri ve Dünya Kupası heyecanı beyazgazete.com'da

  Dü ; nya kupası 2010 gollerini sizler iç ; in derledik . 2010 Dü ; nya Kupası maç ; ö ; zetleri ve Dü ; nya Kupası heyecanı beyazgazete . com ' da

Milyonları ekran başına bağlayacak olan Dü ; nya Kupası şampiyonası bu yıl Tü ; rkiyenin televizyonu olan TRT ' den naklen yayınlacak . TRT bu yıl bir ilki gerç ; ekleştirerek TRT 1 , TRT 3 ve yeni kurulan TRT HD kanaldın bü ; tü ; n maç ; larını naklen yayınlayacak . . .

FIFA ' nın dü ; zenlediği ve 32 ü ; lke takımının Gü ; ney Afrika ' da bir araya geleceği turnuva bugü ; n başlıyor . Turnuvanın başlangıcını ev sahibi Gü ; ney Afrika ' nın Meksika ' yı ağırlayacağı maç ; saat : 17 : 00 ' da başlayacak . Maç ; ı TRT 1 , TRT 3 ve TRT HD kanalları naklen yayınlayacak .

Gü ; nü ; n ikinci maç ; ı Fransa ile Uruguay ' ın arasında oynayacağı maç ; ile devam edilecek . Maç ; ın tü ; m ayrıntılarını , gollerini ve maç ; ın bü ; tü ; n gö ; rü ; ntü ; lerini beyazgazete . com adresinden siz Dü ; nya Kupası izleyeneler seyredebilecekler . . .

DÜ ; NYA KUPASI GOLLERİ İÇ ; İN TIKLAYINIZ
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile