Genç Iç Mimarlara Ödül

Genç Iç Mimarlara Ödül

Yasar Üniversitesi Iç Mimarlik ve Çevre Tasarimi Bölümü ögrencileri Aysenur Kursun ve Ilhami Mavioglu, im2023 Iç Mimarlik Ögrencileri Proje Yarismasinda ödül kazandi.

TMMOB Iç Mimarlar Odasinin her yil düzenledigi, Iç Mimarlik Bölümü Ögrencileri Proje Yarismasinin 6.’si olan im2023, bu yil Yasar Üniversitesi Mimarlik Fakültesi Iç Mimarlik ve Çevre Tasarimi Bölümünün ev sahipliginde düzenlendi.

Ögrencilerin lisans egitimi boyunca gerçeklestirilen tasarim stüdyosu projelerinin degerlendirildigi yarismaya Yasar Üniversitesi, toplam 68 proje ile katildi.

Her yil farkli bir üniversitenin iç mimarlik bölümünün ev sahipliginde düzenlenen yarismaya bu sene, Türkiye ve Kuzey Kibris Türk Cumhuriyetindeki Iç Mimarlik-Iç Mimarlik ve Çevre Tasarimi bölümleri ögrencileri 5 kategoride toplam 482 proje ile katildi.

Yasar Üniversitesi Iç Mimarlik ve Çevre Tasarimi Bölümü ögrencileri, tasarim stüdyosu projeleri 1. yil ve 2. yil kategorilerinde toplam iki ödül kazandi. Yasar Üniversitesi Iç Mimarlik ve Çevre Tasarimi Bölümü ögrencileri Aysenur Kursun ve Ilhami Mavioglu, iki farkli kategoride ödüle layik görüldü.

Ödül alan tüm projeler, Yasar Üniversitesi Iç Mimarlik ve Çevre Tasarimi Bölümü ve TMMOB Içmimarlar Odasi tarafindan yayimlanacak dijital yarisma kitabinda ve dijital sergide yer alacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile