Samsun’un Havza ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Havza Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi Müdürlügü huzurevi sakinlerinin dogum günleri ile hizmete girisinin 23. yil dönümü nedeni ile program düzenlendi.
Müdürlügün bahçesinde düzenlenen programda Kuran’i Kerim tilaveti, ardindan da huzurevi sakinlerinin hazirlamis oldugu müzik gösterimi sunuldu.
Kurum adina bir konusma yapan hasta bakim personeli Senay Eski, “Merkezin kuruldugu günden bu yana 23 yildir merkezde kalan hasta ve yaslilara hizmet vermekteyiz. Hasta bakimi gerçekten mesakkatli bir is, bu isi herkes yapamaz. Öncelikle bakimini yaptigimiz hastalarimizin psikolojilerini anlamaya çalisiyoruz ve onlara o durumlarina göre abi, kardes veya bir yakini gibi yaklasiyoruz. Bizler sanli insanlariz. Burada hasta ve yaslilarimiza hizmet etmekteyiz. Yapmis oldugumuz is fedakarlik istemekte. Ben ve arkadaslarim kendi büyüklerimiz, kardeslerimiz gibi merkezimizin sakinlerine hizmet etmekten onur duyuyoruz” dedi.
Merkezin 1. Yilindan itibaren 22 yildir huzurevinde kaldigini belirten Murat Kirkil ise merkezden duydugunu memnuniyeti dile getirerek, “Burada 22 yildir büyük bir ailenin ferdi olarak yasamaktan mutluyum. Tüm çalisanlarimizdan Allah razi olsun” diye konustu.
Programa ayrica Havza Belediye Bakani Sebahattin Özdemir’e vekaleten Halkla Iliskiler Müdürü Zeki Kurt, Havza Kaymakamligi Yazi Isleri Müdürü Emrah Kilinç, Havza Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi Müdürü Yusuf Duru, merkez sakinleri ve davetliler katildi.
Havza Huzurevinde Temmuz Dogumlulara Toplu Kutlama
Havza’da Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezinde yasayan temmuz ayi dogumlu huzurevi sakinleri ile kurumun kurulusunun 23. yili pasta kesilerek kutlandi.



















