Hendek Belediyesi Hendek Hurması Fidesi Dağıttı

Hendek Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz 5 bin adet Hendek Hurması fidesi dağıttı.

Hendek Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen törende konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, yapılan çalışmaların güzel olduğunu, bahçelerin, tarlaların bir köşesine fidan dikilmesinin, 5 bin nefes ve bol oksijen demek olduğunu söyledi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de Hendek Hurması fidanlarının herkesin evine dağıtılabileceğini vurgulayarak, 5 yıl sonra Türkiye'nin en çok hurma pazarladığı yerin Hendek olduğunu göreceklerini kaydetti.

-Tacikistan Meclis Başkanı'ndan Hendek'e ziyaret-

Tacikistan Meclis Başkanı Shukurjon Zuhurov ve Tacikistan Türkiye Büyükelçisi Farruk H. Sharipov Hendek Belediyesi'ni ziyaret etti.

Başkan Ali İnci Tacik misafirlerine Hendek hakkında bilgi vererek Uludere, Hendek Kültür Evi ve Bayraktepe'yi gezdirdi.

Muhabir: Ahmet Çileci / Salih Eren

Yayıncı: Atakan Çelik
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile