Iftar Sofrasi Gündüzler'de Kuruldu

Iftar Sofrasi Gündüzler'de Kuruldu

Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, Gündüzler Mahallesi’nde gerçeklestirilen iftarda mahalle sakinleri ile bulustu.



Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, Gündüzler Mahallesi’nde gerçeklestirilen iftar programinda Eskisehirliler ile bir araya geldi. Tepebasi Belediyesi Gündüzler Ek Hizmet Binasi etkinlik salonunda gerçeklestirilen etkinlige Baskan Ataç’in yani sira Tepebasi Belediye Meclis üyeleri, Gündüzler Mahalle Muhtari Selim Kurnaz ile çok sayida mahalle sakini katildi.



“Bu birliktelik her zaman devam edecek”

Bulusmada mahalle sakinlerine seslenen Baskan Ataç, “Bu güzel Ramazan aksaminda Gündüzler’de sizlerle ayni sofrayi paylasmaktan çok mutluyuz. Ramazan ayinin en sevdigim yönü tüm insanlar bir araya getiriyor olmasi. Bizler Tepebasi’nda zaten daima bir aradayiz. En merkezi noktadan, en uzak mahallemize kadar Tepebasi bölünmez bir bütün. Gündüzler sakinleri olarak bunu sizler iyi biliyorsunuz. Uzun yillardir karsilikli güven ve samimiyet ile Tepebasi’na deger katiyoruz. Merkezi ve kirsali ile kentimizi daha da güzel noktalara tasiyacagiz. Diliyorum ki bu birliktelik, her zaman devam edecek” diye konustu.



Gündüzler Mahallesi sakinleri de Baskan Ataç’a her zaman yanlarinda oldugu için tesekkürlerini iletti. Baskan Ataç iftar programinin ardindan kahvehanede vatandaslar ile birlikte çay içerek sohbet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile