Geçen sene Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin söz konusu alanda yaptığı yıkımla gündeme gelen Ilıca Mevki , mezbelelikten kurtulmasının ardından , projesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan yeşil alana kucak açtı .
Projesi Marmaris Belediyesi görevlisi peyzaj mimarı Sevil Dere tarafından hazırlanan Ilıca Parkı , çocuk oyun ve oturma grupları , süs havuzu , dekoratif taşlarıyla Marmaris ' in modern yüzünü yansıtan parklardan bir tanesi olacak . 1410 metrekarelik bir alanı kapsayan parkın içinde bir adet büfe yer alacak . Parkta ayrıca dağlardan süzülen suların toplandığı bir süs havuzu ile pergule , doğal taş gibi dekoratif öğeler de kullanılacak . 4 çocuk oyun alanında ise alışılmışın aksine farklı oyun grupları kullanılacak . 2 ay önce başlayan proje bitkilendirme çalışmasının ardından kış aylarına doğru tamamlanacak . Böylece Marmaris ' e kazandırılmış olacak .
Ilıcalı Modern Bir Parka Dönüşüyor
Netsel Marina'nın arkasında yer alan Marmaris yaşayanları tarafından Ilıca Mevki olarak adlandırılan bölgede modern bir parka dönüştürülüyor.



















