Ilkadim Belediyesi Yangin Bölgesine 3 Arazöz Gönderdi

Ilkadim Belediyesi Yangin Bölgesine 3 Arazöz Gönderdi

Samsun’da Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, Antalya’nin Manavgat ilçesinde 28 Temmuz’da farkli noktalarda çikan ve rüzgarin etkisiyle yayilan orman yanginlarini söndürme çalismalarina, Temizlik Islerine ait 3 arazözü görevlendirerek destek verdi.

Antalya’nin Manavgat ilçesinde baslayan yanginin söndürme çalismalarina katki saglamak için Ilkadim Belediyesi Temizlik Islerine ait 3 arazöz yola çikti. Derebahçe Temizlik Santiyesinde yola çikan araçlari Ilkadim Belediyesi Baskan Yardimcisi Serif Mirik ugurladi.

Yanginin söndürülmesi için ellerindeki imkanlarla seferber olduklarini ifade eden Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, "Manavgat bölgesinde baslayan yanginlarin kontrol altina alinmasi, kontrol altina alinan bölgelerde sogutma islemlerinin yapilabilmesi için 6 personelimizle 3 arazözü yola çikardik. Antalya ilimize bagli Manavgat ilçesiyle baslayan daha sonra Akseki ile devam eden ve ülkemizin güney bölgesinde yerlesim yerlerini tehdit eden yangin hepimizi derinden üzdü. Yanginin bir an önce kontrol altina alinmasi için devletimiz imkanlarini seferber ederken, Ilkadim Belediyesi olarak bizler de gönderdigimiz araçlarimizla destek sagliyoruz. Orman yanginlariyla gelecegimiz, cigerlerimiz yaniyor. Yangin nedeniyle hayatini kaybeden vatandaslarimiz var, Allah’tan rahmet diliyorum. Yangin nedeniyle çok sayidan yaban hayvani da maalesef yanarak hayatini kaybetti. Daha fazla aci yasamamiz için herkesi duyarli olmaya çagiriyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile