Köylerde Cumhur Ittifakina Destek

Köylerde Cumhur Ittifakina Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, "Köylerimizi geziyoruz ve MHP ve Cumhur ittifakina olan destegi görüyoruz" dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafindan baslatilan ‘Adim Adim 2023: ‘Köyüm Benim’ sohbet toplantilari çerçevesinde MHP Genel Merkez heyeti Tokat’ta köy ziyaretlerinde bulundu. MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MYK üyeleri Musa Küçük ve Ahmet Savas Çolak’in katilimiyla gerçeklesen köy programlari yogun geçti. MHP’li Bulut, köy ziyaretlerine her zamankinden daha istekli, daha kararli surette hazirlandiklarini belirterek, “Köylümüzün bize göstermis oldugu teveccüh çalisma azmimize daha da artirmaktadir. Cumhuriyet’in 100. Yildönümünü idrak edecegimiz 2023 yilinda yapilacak Cumhurbaskani ve Milletvekili Genel Seçimleri dolayisiyla teskilatlarini harekete geçiren MHP, bütün siyasi birikim ve imkânlarini zafer hedefiyle seferber etmistir. Köylerimizi geziyoruz, MHP ve Cumhur Ittifakina olan destegi görüyoruz" dedi.

Gönül seferberligi içerisinde olduklarini belirten MHP’li Bulut, “Partimizin seçim hazirliklari sadece tanitma, aydinlatma ve anlatma çalismalarindan ibaret degil; ayni zamanda genis bir gönül seferberligi tarzinda sürmektedir. Türkiye’nin mevcut güçlü konumu ve bagimsiz dis politika hamleleri dolayisiyla bütünlügümüze ve bekamiza dönük iç ve dis tehditler artmis, çesitlenmistir. Bu hakikatler karsisinda, millî mutabakata dayali Cumhur Ittifakinin 2023 seçimlerinde zafere ulasmasi bir bir mecburiyettir. O bakimdan MHP, her seçim döneminden daha büyük heyecan ve coskuyla, daha kavi bir imanla seçim çalismalarini yürütmektedir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile