Kur’an Kursu Öğrencileri, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kur’an Kursu Öğrencileri, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Karaağaç beldesinde serinlemek için girdikleri denizde boğulan Kuran kursu öğrencilerinden Eyüp Can Seher ve Ramazan Duran Güven dualarla toprağa verildi.

Dün öğle saatlerinde Karaağaç beldesinde serinlemek için denize giren Kırıkhan Kur’an Kursu öğrencilerinden 6 kişi boğularak hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden öğrencilerin cenazeleri İskenderun Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsilerin ardından ailelerine teslim edildi. Eyüpcan Seher ve Ramazan Duran Güven için Kaptan Mehmet Paşa Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, siyasi parti temsilcileri, dernek üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve hayatını kaybeden öğrencilerin aileleri katıldı.

Eyüpcan Seher ve Ramazan Duran Güven’in cenaze namazlarını ise İskenderun Müftüsü Hamdi Kavillioğlu kıldırdı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eyüpcan Seher İskenderun’a bağlı Çankaya mezarlığında toprağa verilirken, Ramazan Duran Güven’in cenazesi ise İskenderun’a bağlı Azganlık beldesinde dualarla toprağa verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile