Meltem Cumbul’un düğünündeki o anı böyle anlattı

Meltem Cumbul’un düğünündeki o anı böyle anlattı

Gazeteci Yazar Şenay Düdek katıldığı bir televizyon programında Meltem Cumbul’un Kuşadası’ndaki düğününde kendisini oldukça utandıran bir görüntü hakkında konuştu.

Show Tv ekranlarında Saba Tümer'in programına katılan magazin dünyasının ünlü isimlerinden Şenay Düdek, yaşadığı bir örnekten yola çıkarak 'Artık paparazzi halk, magazinci halk oldu' dedi. Meltem Cumbul'un Kuşadası'ndaki düğününde herkesin elinde bir telefon olduğunu kaydeden Düdek, basına kapalı gerçekleşen ve oldukça merak edilen düğünün bir süre sonra ise paylaşılan fotoğraflarla sosyal medyaya düştüğünü söyledi.

Meltem Cumbul'un ablasıyla yakın bir dostluk içinde olduğunu ve düğüne aile kontenjanından girdiğini belirten Düdek, fotoğrafların paylaşılmasından çok utanç duyduğunu söyledi. 'Ben iki kare fotoğraf aylımda onu Twitter'a yükleyeyim demekten utandım ama bir baktım sonra herkes yüklemiş' diyen Düdek, 'Hiçbir magazincinin günahını almasınlar artık halkımız magazinci oldu' ifadesini kullandı.

Posta Gazetesi'nde çalışırken ve televizyon programı yaparken benzer olaylar yaşadığını da hatırlatan Düdek, 'Şunun fotoğrafını çektik. Şu kadar paraya verebiliriz diyorlardı. Artık bu işi ticarete düşüren insanlar var' şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile