Geçtigimiz hafta etkili olan kar yagisi ve tipi nedeniyle ulasima kapanan 10 köy ve 21 mezra yolu ulasiminin saglandigi Üçevler grup köy yolunun alternatif Kayalisu köyü mevkiinde kar kalinligi yer yer 5 metreye ulasti. Kar kalinligi nedeniyle zorlu cografyada güçlükle ilerleyebildiklerini söyleyen is makinesi operatörü Veysel Erol, mart ayinda etkili olan yogun kar yagisi nedeniyle ulasima kapanan köy ve mezra yollarini açma çalismalarina devam ettiklerini belirtti.
Iki günden beri 10 köy ve 21 mezra yolunu açmaya çalistiklarini ifade eden Erol, “Iki gündür bu yolda çalismamiz devam etmektedir. Bölgede kar kalinligi yer yer 5 metreyi bulmaktadir. En büyük amacimiz bir an önce vatandaslarin yollarini açmaktir” dedi.
Mus'ta 5 Metrelik Karda Yol Açma Çalismasi
Mus’ta etkili olan kar yagisinin ardindan kapanan köy yollarinda yaklasik 5 metreyi bulan karda çalismalar araliksiz devam ediyor.



















