Orhangazi'de Pazar Yeri Tartışması

Orhangazi'de Pazar Yeri Tartışması

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yaşanan pazar yeri tartışmalarına AK Parti İlçe Başkanı İsmail Aydın da dahil oldu. Aydın, belediye yöneticilerine, "Birlikte yönetelim anlayışınız bu mu?" diye sordu.

Son günlerde yaşanan kapalı pazar yeri tartışmaları ile ilgili görüşlerini dile getiren Aydın, pazar projesinin kendi dönemlerinde 1,5 yılda tamamlandığını, ancak şu anda iş başında bulunan yönetimin 1,5 yılda taşınma işini bile yapamadığını söyledi. Belediyenin ilk günden beri 'Birlikte yönetelim' sloganını benimsemesine rağmen, pazar yeri projesinde konunun asıl muhatapları olan pazarcıları ve Esnaf Odası'nı dışladığını iddia eden Aydın, "Kura çekiminde sabahtan akşama kadar pazarcı esnafı belediyenin tutumu yüzünden polisle karşı karşıya getirilmiştir. Bizim 1,5 yılda hazır hale getirdiğimiz bir tesise belediyenin iş bilmezliği ve beceriksizliği yüzünden 1,5 yıldan fazla bir zamanda pazarcı esnafı taşınamadı. Görünen o ki, bu zihniyetle daha uzun müddet kapalı pazar yerine geçilmesi mümkün görünmüyor" dedi.
Bu işin muhatabının Pazarcılar Derneği ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası olduğunu hatırlatan Aydın, belediyenin bir an önce taşınma işini odalara devretmesini istedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile