Ortamandıra'ya Çevre Düzenlemesi

Ortamandıra'ya Çevre Düzenlemesi

Balıkesir Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyesi olan AK Parti İGM Üyesi Recep Şeker, merkez Ortamandıra köyünde çevre düzenlemesiyle ilgili incelemelerde bulundu.

Aynı zamanda AK Parti Merkez İlçe Başkanı olan Recep Şeker, beraberinde Köylere Hizmet Götürme Birliği sekreteri Kazım Doğan olduğu halde merkeze bağlı Ortamandıra köyündeki çevre düzenleme işini yerinde inceledi. Çalışmalarla ilgili eksikleri yerinde tespit eden Şeker, köy muhtarı Hüdai Hayat ve köylülerle çay içip sohbet etti, sorunları dinledi. Köyün yaşlı erkekleri yaşlı bayanların devlet tarafından emeklilik maaşıyla korunduğunu, bu sebeple erkeklere muhtaç olmadıklarını düşünüp evlenmediklerini söyleyip bekarlıktan dert yanıp, evlenmemekte direten kadınları şikayet ettiler. Recep Şeker, köylülerin bu samimi şikayetine tebessümle cevap vererek köy muhtarının bu konuda bekar yaşlılara yardımcı olmasını istedi.Köyde, işçiliğini vatandaşların yaptığı parke taşlarını inceleyen Recep Şeker, alt malzemelerinin bittiğini söyleyen muhtara malzeme takviyesi yapacaklarını söyledi.

Köylü-devlet işbirliği ile yapılan bu çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade eden AK Parti İGM Üyesi Recep Şeker, Büyük Önder Atatürk'ün, "Birlik, beraberlik kader-i ilahiden gayri her şeyi yener" sözünü hatırlatarak, "Biz birlik içinde olduğumuz sürece yapamayacağımız işler yoktur" dedi.Şeker, havaların düzelmesiyle birlikte yine çevre düzenlemesi için yardım edeceklerini bildirdi. Recep Şeker, daha sonra muhtar Hüdayi Hayat'la birlikte Organize Sanayi Bölgesi'ni Edremit yoluna bağlayan yeni çevre yolu üzerindeki Ortamandıra köyünün arazi geçişleri için yapılan menfezlerde incelemelerde bulundu. Muhtar Hayat'ın menfezlerin tam bitmediği ile ilgili şikayetlerini de fotoğraflatıp tespit eden Şeker, bu konuyu da gerekli yerlere iletip çözümün takipçisi olacaklarını ifade etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile