Polis Memurunun Sehit Oldugu Kaza MOBESE Kamerasina Yansidi

Polis Memurunun Sehit Oldugu Kaza MOBESE Kamerasina Yansidi

Çanakkale’de, dün aksam polis memuru Cihan Türkmenoglu’nun sehit oldugu trafik kazasi MOBESE kamerasina yansidi.

Kaza dün aksam saat 23.45 siralarinda Çanakkale-Izmir karayolunun 4’üncü kilometresinde meydana geldi. Çanakkale’nin Kepez beldesinde, polis arkadasini eve biraktiktan sonra Izmir istikametine dogru 17 ACD 621 plakali sivil polis araci ile karayoluna çikan Cihan Türkmenoglu (47), ters istikametten gelen Jandarma Astsubay Kidemli Basçavus Muhammet Tolga Isik (43) idaresindeki 60 NU 575 otomobil ile kafa kafaya çarpisti.

Kazada evli ve 2 çocuk babasi olan polis memuru Cihan Türkmenoglu sehit olurken, Astsubay Kidemli Basçavus Muhammet Tolga Isik da olay yerinde hayatini kaybetti. MOBESE görüntülerinde polis Türkmenoglu yönetimindeki 17 ACD 621 plakali sivil ekip aracinin sol seritten ilerledigi, Astsubay Basçavus Isik’in kullandigi 60 NU 575 plakali otomobil karsi yönden ve ters seritten hizla görüldü.

Son anda Türkmenoglu aracini sag seride kirmasina ragmen iki araç da kafa kafaya çarpisti. Çarpismanin etkisiyle araçlar havaya firlarken, ters yönde yere düstükleri görüldü.

Ayrica, Astsubay Basçavus Isik’in kullandigi 60 NU 575 plakali otomobilin çarpismadan sonra alev aldigi da kameralara yansidi.

(Utku Yasar Cüce/IHA)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile