Tarim Ve Orman Bakan Yardimcisi Tunç, Erzincan'da Tarim Sektörü Temsilcileriyle Bulustu

Tarim Ve Orman Bakan Yardimcisi Tunç, Erzincan'da Tarim Sektörü Temsilcileriyle Bulustu

Erzincan’da, Tarim ve Orman Bakan Yardimcisi Mehmet Hadi Tunç baskanliginda Tarim ve Orman Sektörü Degerlendirme Toplantisi yapildi.

Tarim ve Orman Bakan Yardimcisi Mehmet Hadi Tunç, bir dizi programa katilmak üzere geldigi Erzincan’da tarim sektörü temsilcileri ile bir araya geldi. Erzincan AFAD Il Müdürlügü’nde yapilan toplantida, genel olarak bu yil Dogu Anadolu ve Iç Anadolu Bölgelerinde etkili olan kuraklik ele alindi. Bakan Yardimcisi Tunç katilimcilardan gelen sorulari cevaplayarak ilgili müdürlere gerekli notlari aldirdi.

Düzenlenen toplantida açilis konusmasi yapan Erzincan Valisi Mehmet Makas, “Geçmis yillara nazaran çiftçimizin daha iyi konumda oldugunu gözlemlemekteyiz ama hem küresel isinma hem de farkli noktalarda tüm dünyanin çektigi problemleri bizler de çekmekteyiz. Kurakligin da üst seviyelere çikmis oldugu bir yil olmasi hasebiyle dertlerimiz var.” dedi.

Tarim ve Orman Bakan Yardimcisi Mehmet Hadi Tunç ise konusmasinda, “Tarim ve Orman Bakani Dr. Bekir Pakdemirli Bey 81 ile 4 bakan yardimcisi arasinda sorumluluk verdi. Illerin tarimsal yapilarini ve tarimsal gelirlerinin artirilmasini ve tarimsal faaliyetlerinin giderek çogaltilmasi bu hususta talep istek ve tavsiyelerinizi almak üzere huzurunuzdayim. Erzincan’in tarimsal faaliyetlerini ve sorunlari çözüm konularini da zaman zaman istisare ediyoruz. Bugünde sizlerle ve üreticilerle ve üretici temsilcileriyle bu toplantiyi planladik.

Bu toplantida sizleri dinleyecegiz, sizlerin taleplerini alacagiz, insallah çözülmesi mümkün olan konulari çözmeye çalisacagiz, mümkün olmayanlari da belki biraz zamana birakabiliriz.” ifadelerine yer verdi.

Yapilan konusmalarin ardindan katilimcilarin istek ve talepleri dinlenerek çözüme kavusmasi için karsilikli fikir alis verisinde bulunuldu.

Tarim sektörü ile bulusma toplantisina, Tarim ve Orman Bakan Yardimcisi Mehmet Hadi Tunç, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Belediye Baskani Bekir Aksun, siyasi parti temsilcileri, tarim sektörü temsilcileri ve kurum müdürleri katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile