Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çelik'in Açıklaması

Uşak Üniversitesi 7. Bahar Şenlikleri başladı.Şenliklerin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, ''Öğrenci merkezli bir üniversite oluyoruz'' dedi.



Bir Eylül Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen açılış törenine Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Ali Bayram, Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Kabay, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Uşak Üniversitesi Folklor Ekibi'nin gösterisiyle başlayan şenliklerde konuşan Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, öğrencileri daha fazla etkin kılmak için kulüp sayısını artırdıklarını ifade etti.

Prof. Dr. Çelik şunları söyledi:

'' 2011 yılında 45 olan öğrenci kulüp sayısını bu yıl 56'ya çıkardık. Toplamda 4 bine yakın kulüp üyesi öğrencimiz var. Bu sayı giderek artacak. Öğrencilerimizin daha çok katılım sağlaması için 2011-2012 yılı içerisinde 100'ü aşkın etkinliğe ev sahipliği yaptık. Her alanda iyi bir üniversite olmak istiyoruz. Öğrencilerimizin sanatsal, sosyal ve kültürel alanlarda da gelişmesi ve çok yönlülüğü artırması açısından kulüplerimize büyük önem vermekteyiz. Öğrenci merkezli bir üniversite oluyoruz.''

Konuşmaların ardından törene katılan davetliler şenlik alanındaki stantları gezdi.

Uşak Üniversitesi 7. Bahar Şenlikleri iki gün sürecek .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile