Van Büyüksehir Belediyesi Wi-Fi Agini Genisletiyor

Van Büyüksehir Belediyesi Wi-Fi Agini Genisletiyor

Van Büyüksehir Belediyesi, wifi.van.bel.tr kapsama alanini genisleterek Akköprü Parki’na da ücretsiz internet noktalari kurdu.

Van Büyüksehir Belediyesi, gündelik hayatta yogun olarak kullanilan mobil cihazlar için merkezi alanlar, kalabalik parklar ve belediyeye ait toplu kullanim alanlarina ücretsiz wi-fi noktalari kuruyor. Sehrin birçok noktasina wi-fi kuran Bilgi Islem Dairesi Baskanligi, YYÜ kampüsü ve Kale Atatürk Parki’nin ardindan Akköprü Parki’na da vatandaslarin ücretsiz internet hizmetinden faydalanabilmesi için wi-fi noktalari kurdu.

Bilgi Islem Dairesi Baskanligi tarafindan gelistirilen özgün hotspot sistemi ile kullanicilar mobil cihazlarinin wi-fi baglanti kismindan wifi.van.bel.tr yayin agini seçip, T.C. kimlik numarasi ve telefon bilgilerini girerek, güvenli ve sorunsuz bir internet imkânina sahip olacak. Kayit esnasinda Nüfus ve Vatandaslik Isleri Genel Müdürlügü veri tabanindan bilgiler dogrulanarak, gerçek kisilerin internet erisimine ulasmasi saglaniyor.

Ayrica kullanicilar, güncel erisim noktalarini gösteren kapsama haritasina https://wifi.van.bel.tr/qr adresinden ulasabilecekleri bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile