Yasli Kadinin Ölü Bulunmasinda Cinayet Süphesi

Yasli Kadinin Ölü Bulunmasinda Cinayet Süphesi

Karabük’ün Eflani ilçesinde yasayan Fatma Metin (83) evinde ölü bulundu. Vücudunda darp izlerine rastlanan yasli kadinin cinayete kurban gittigi süphesiyle jandarma ekipleri inceleme baslatti.

Olay ilçeye bagli Bostanci Köyü’nde meydana geldi. Fatma Metin isimli kadin oglu tarafindan evinde hareketsiz bir sekilde yatarken bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin yaptigi kontrollerde Metin’in hayatini kaybettigi belirlendi. Evin içerisinde kan izlerine ve kadinin vücudunda da darp izlerine rastlayan jandarma ekipleri cinayet süphesi üzerine olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatti. Olayla ilgili yasli kadinin üvey oglu E.M. ve akrabasi Y.A. gözaltina alindi.

Talihsiz kadinin cenazesi Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirilirken, Metin’in kesin ölüm nedeni yapilacak otopsi sonrasi belli olacak.

Öte yandan, en son dün ögle saatlerinde manavdan alisveris yaparken görülen yasli kadinin kocasinin da 7 yil önce intihar ederek hayatini kaybettigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile