Yıldız Erkek Karate Milli Takım Kampı Erzurum'da Başladı

Yıldız Erkek Karate Milli Takım Kampı Erzurum'da Başladı

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğini yaptığı Karate Federasyonu faaliyet programında yer alan Yıldız Erkekler Milli takım hazırlık kampı Erzurum'da yapılıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Eğitim Kamp Merkezi'nde yapılan kampta 23 ilden 110 sporcu ve 7 Milli takım antrenörü yer alıyor. Kamp Müdürlüğünü Karate Erzurum Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi'nin yaptığı kampta, karateciler sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapıyor. Perşembe akşamı sona erecek olan kampta, yıldız karateciler teknik heyetin gözüne girmek için kıyasıya bir mücadele sergiliyor.
Kamp Müdürü ve Karate Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi, "Hafta sonunda Erzurum'da büyük bir organizasyon gerçekleştirerek, 7. Geleneksel Uluslararası Palandöken Kupası Karate müsabakalarını yaptık, 500'ün üzerinde sporcu müsabakalara katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar'ın destekleriyle 110 kişiden oluşan yıldız erkek karateciyi, Milli takım kampına dahil ettik ve şu anda kamp çalışmalarımızı Palandöken'de yapıyoruz" diye konuştu.
Bu arada Palandöken'de kampta bulunan Yıldız Erkek Karate Milli takımı sporcuları dün şehir turu atarak, Erzurum'un tarihi ve turistik mekanlarını gezdiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile