Merhamet 1. Bölüm: Narin Ve Fırat Karşı Karşıya

Merhamet 1. Bölüm özeti:

En yakın arkadaşı çılgın sevimli Deniz ' in her zamanki eğlenceli partilerinden birinde kendi yalnızlığını çeken Narin ' in hiç iyileşmeyen yarası, Deniz ' in yurtdışından dönen güzel kız kardeşi ile elele kapıdan girer.

Irmak bir bankanın genel müdürü yardımcısı olan Fırat ile çıkmaktadır ve niyetleri ciddidir. Aradan geçen onca yıl sonra Fırat, Narin ' i tanımamış gibidir. Ancak geçmişten gelen ve Narin ' in tırnaklarıyla kazıyarak kurduğu huzurlu, güvenli hayatını altüst edecek olan başka gölgeler de vardır.

1996 sonbaharında bir kasabada küçük Narin, sınıf birincisi olduğu ve taptığı okulundan eve geldiğinde babası Moskof Recep ' i evin önünde sandalyede kıpırtısız otururken görünce, büyük bir felaket olduğunu anlar.

Recep bunca yıl beklediği miras uğruna evli kaldığı Kara Hatice ' yi kendilerine tek kuruş para kalmadığını öğrenince öldüresiye dövmüştür. Bundan sonra sefil ailenin tek umudu evin büyük oğlu Mehmet ' tir.

Beklenmeyen bir gelişme olmuş ve top delisi Mehmet, Yaslıhanspor ' un dikkatini çekmiştir. Fırat ve Narin ' in yolları geçmişten gelen başka bir kara belanın, Sermet Karayel ' in batık kredisi nedeni ile tekrar kesişecektir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile