O Ses Türkiye - Cüneyt Yıldarı ile Büşra Arıkan'ın Düellosu

O Ses Türkiye - Cüneyt Yıldarı ile Büşra Arıkan'ın Düellosu... O Ses Türkiye'de bire bir canlı yayın düelloları dün akşam ekranlara geldi. O Ses Türkiye'nin son bölümünde sahneye çıkan Cüneyt Yıldarı ile Büşra Arıkan yarı finale yükselmek için performanslarını sergiledi. Cüneyt Yıldarı, 'Ölürsem Kabrime Gelme İstemem' isimli parçayı seslendirdi. Büşra Arıkan ise 'Tükeneceğiz' isimli şarkıyı yorumladı. Cüneyt Yıldarı O Ses Türkiye izleyicisinden %52 SMS oyu alarak bir üsttura yükseldi.

Star TV'de yayınlanan sunuculuğunu Acun Ilıcalı, jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Athena Gökhan Özoğuz'un yaptığı O Ses Türkiye'de canlı yayın bire bir düelloları devam ediyor.

O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş'in takımında yer alan Cüneyt Yıldarı ve Gökhan'ın takımındaki Büşra Arıkan canlı yayın bire bir düellosunda karşı karşıya geldi. Cüneyt Yıldarı, 'Ölürsem Kabrime Gelme İstemem' isimli parçayı seslendirdi. Büşra Arıkan ise 'Tükeneceğiz' isimli şarkıyı yorumladı

Ebru Gündeş'in takımının güçlü ismi Cüneyt Yıldarı O Ses Türkiye izleyicisinden %52 SMS oyu alarak bir üsttura yükseldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile