Öyle Bir Geçer Zaman Ki 104. Bölüm: Bahar'ın Hayal Kırıklığı

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 104. Bölüm özeti:

Mete hapse giriyor, Cemile kahroluyor

Kardeşi Osman ' ın hapishaneye düşmesini istemeyen Mete kendini feda ediyor ve suçu üstleniyor. Mete için kahrolan Cemile ' ye, oğlunu kurtarma karşılığında Tuğrul ' dan tüyler ürpertici bir teklif geliyor. Mete, Osman ' ın yerine kendini feda eder. Kardeşinin hapishaneye düşmesini istemeyen Mete, suçu üstlenir.

Bu durum Ayça ' nın kafasını karıştırır. Betül de ona, ağabeyinin katilleri ile aynı safta yer aldığı için söylemedik laf bırakmaz. Soner, Arif ve Süleyman, Mete ' yi kurtarmak için harekete geçerler. Ancak tek yol vardır o da Aydın ' ın babasını bulmak. Bahar ile Soner arasındaki gerilim Deniz ' i mutsuz etmektedir.

Minik kız, babası ile Bahar ' ın tekrar eski hallerine dönmeleri için çabalar. Ancak bu çabalar Filiz ve Ziya ' nın ittifakı nedeniyle pek de işe yaramaz. Hele Filiz ' in son planı Bahar ' ın kalbini iyice yaralar. Berrin ' in Hakan ile birlikte kızına bakması Ahmet ' i kıskandırmaktadır.

Karısının Hakan ile sürekli dip dibe olmaları Ahmet ' i rahatsız ederken, Berrin ' in ona çok sevineceği bir haberi vardır. Ekrem ' in ise canı sıkkındır. İş yerinde devam eden grevler yüzünden para kaybetmektedir.

Greve son vermenin tek bir yolu vardır o da, Ahmet ' i ortadan kaldırmak. Mete için kahrolan Cemile ' ye oğlunu kurtarmak için Tuğrul ' dan tüyler ürpertici bir teklif gelir. Tuğrul, Arif ' ten bu konuşmayı saklayan Cemile ' yi bir cevap vermesi için taciz etmeye devam eder.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile