Lale Devri Bölüm: Toprak, Azra Ve Zümrüt'ün Planlarını Öğreniyor

Lale Devri 101. bölüm özeti:

Çınar ' ı Azra ' nın evinde bulan Toprak çok sinirlenmiştir! Azra ' dan hesap soran Toprak ' ın kocasına güveni tamdır. Azra hakkında içine bir kurt düşmüştür. Toprak, Azra ' nın niyetini anlamak için onu araştırmaya karar verir.

Kerem ve Azra ' nın ilişkisinin gerçek olmadığından şüphelenen Toprak, Azra ' yı bir bahaneyle yalıya çağırır. Azra ve Kerem oyunlarını sürdürürler. Deliye dönen Zümrüt ise Azra ' dan hesap sorar. Ancak Azra ' nın Zümrüt ' e karşı büyük bir kozu vardır!

Kardeşini tanımak isteyen Çınar, Tibet ' le buluşur ve ona yalıya taşınmasını teklif eder. Bu teklif yüzünden Çınar ve Necip kavga ederler. Pes eden Necip, Çınar ' a Tibet konusunu düşüneceğine dair söz verir. Ancak Necip ' in hamlesi Tibet ve Çınar ' ı şoke edecektir.

Azra ' nın geçmişini nihayet öğrenen Toprak beyninden vurulmuşa döner. Toprak ' ın Azra ile yüzleşme vakti gelmiştir! Ancak her şeyi öğrendiğini düşünen Toprak ' ı çok büyük bir sürpriz beklemektedir! Gerçek, Toprak ' ın sandığından çok daha karanlıktır!
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile