Taksim Meydanı'ndaki esnaf İstiklal Caddesi'ni kapatarak gösteri yapan eylemcilere tepki gösterdi.

Günlerdir yaşanan olaylardan olumsuz etkilendiklerini belirten esnaf, eylemcilerle tartıştı.

'Gezi Parkı'olaylarını bahane ederek günlerdir yaşanan gerginlik, bugün de devam etti. Yolu kapatan eylemcileri defalarca uyaran polis, akşama doğru göstericilere müdahalede bulundu. Ara sokaklara kaçışan göstericilerle polis arasında çatışma devam ediyor. İstiklal Caddesi'ni kapatan gruba polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahalede bulunuyor. Çevre esnaf ise eylemcilerin yaptıkları gösterilerin, kendilerini olumsuz etkilediğini belirterek duruma tepki gösterdi.

Eylemcilerle tartışan esnaf, "Kaç gündür iş yapamıyoruz. İnsanlar evlerine ekmek götüremiyor." şeklinde konuştu.

Gezi Parkı Eylemcileri Polise Taş Yağdırdı

Gezi Park olayları kapsamında bugün yapılan operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin eylemlerde polise taş atarken görüntüleri ortaya çıktı.
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Gezi Parkı' olaylarıyla ilgili bu sabah erken saatlerde operasyon düzenlemişti. Birçok ilçede belirlenen çok sayıda adreste arama yapan polis, Türkiye Gençlik Birliği üyelerinin de bulunduğu 35 kişiyi gözaltına almıştı.

Yapılan operasyonda gözaltına alınan bazı zanlıların eylemlerde esnaf ve polise taş atarken görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde zanlıların sokak aralarında polisle çatışırken ve kaldırım taşlarını söküp polise atarken görülüyor.


Öte yandan gözaltına alınan zanlılara ait adreslerde yapılan aramalarda birçok dergi, kitap, bilgisayar, cd, flash belleklere el konulmuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile