Bakan Uraloglu, Trabzon'da Pedal Çevirdi

Bakan Uraloglu, Trabzon'da Pedal Çevirdi

Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu, Yesilay’in 81 ilde düzenlendigi Bisiklet Turu’nun Trabzon ayagina katilarak pedal çevirdi.

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan Türkiye’nin tüm sehirlerinde es zamanli düzenlenen Geleneksel Yesilay Bisiklet Turu’nun Trabzon ayagi Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu’nun katimiyla gerçeklestirildi.

Besirli Spor Kompleksi önünden start verilen bisiklet turuna Bakan Uraloglu’nun yani sira Trabzon Vali Yardimcisi Ali Yilmaz, Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Metin Genç ve çok sayida vatandas katildi.

Bisiklet turu starti öncesi konusan Bakan Uraloglu, "Türkiye genelinde yapilmis olan etkinlikte biz de bugün Trabzon’da beraberiz. Bu etkinlik 81 ilde ayni saatte baslamis olacak. Kalabalik bir bisiklet meraklisi katilimcilarimiz var. Yagmurlu Karadeniz havasinda insallah güzel bir etkinlik temenni ediyorum" ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan bisikletine binerek kaskini takan Bakan Uraloglu, vatandaslarla birlikte pedal çevirdi. 11. Yesilay Bisiklet Turu kapsaminda düzenlenen etkinlik Zagnos Vadisi’nde son bulurken, Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Metin Genç, organizasyonun amacinin spor yapmak oldugunu belirterek, derece olmayacagini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile