Kuzey Güney Bölüm: Deli Gönül Hangi Dala Konarsın

Kuzey Güney 61. bölüm özeti:

Barış, Kuzey ' i savcılığa şikayet ediyor. Ve Kuzey, bir kez daha demirparmaklıklar ardına giriyor.Şeref, Kuzey ' e göre, Ali ' nin emanetine göz dikmiş, bunu da sinsi sinsi yapmıştır. Kuzey Şeref ' i affetmeyecektir.

Sami ' nin Aynur ' la yüzük taktığı gün, Kuzey, Şeref ' in başka şeyler de sakladığını öğrendiğinde, kontrolünü tamamen kaybeder. Öte yandan Güney ' in etkisiyle, Cemre ' nin düşmanlarıyla iş birliği yaptığını düşünen Barış, Cemre ' yle aralarındaki anlaşmayı bozar ve Kuzey ' i savcılığa şikayet eder.

Cemre evi terk eder, annesinin evine yerleştiğinde ise bir eksiklik hisseder. Pusula kolyesini Barış ' ın evinde unutmuştur. Cemre, Kuzey ' i Ali ' nin mezarında bulur. Kuzey yine güvendiği insanlardan darbe yemiş, tek dostuna sığınmıştır.

Cemre ' yi karşısında gördüğünde, ondan vazgeçemeyeceğini bir kez daha anlar. Cemre, Kuzey ' i kaçması için ikna etmeye çalışır. Kuzey, Barış ' ın Cemre ' ye tehditlerini öğrenince, yapması gerekeni yapar, polise teslim olur.

Öte yandan kendisini öldürmek isteyen birilerinin olduğundan şüphelenen Burak Çatalcalı, şüphelerinden kısa zamanda emin olur. Burak ' ın peşindeki kişi, Ferhat cinayetinin bilinmeyenlerine bir yenisini daha ekleyecektir. Demirparmaklıklar, bir kez daha Cemre ile Kuzey ' i ayırdığında, Cemre pusulasının peşindedir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile