Frigo Mekanik Liderliğe Oynuyor

Türk soğutma sektörünün lideri FRİGO MEKANİK, gerçekleştirdiği projelerle tüm dünyada adından söz ettirmeye devam ediyor.

  Yaklaşık 8 ay önce Afganistan ' da imza attığı soğuk hava deposu projesiyle bir anda tüm dikkatleri üzerinde toplayan , İstanbul Fuar Merkezi ' nde düzenlenen ISK SODEX 2010 fuarında , 3 Türk mühendisi tarafından tasarlanan ' kar odası ' sistemiyle ziyaretçilerin yoğun ilgisini çeken FRİGO MEKANİK , Türk soğutma sektörünün bayrağını yurt dışında başarıyla dalgalandırıyor .

PAKİSTAN SOĞUTMA SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ TÜRKİYE ' DE
Uygulamaya koyduğu başarılı projelerle gerek Türkiye ' de gerekse tüm dünyada adından sıkça söz ettiren FRİGO MEKANİK , bin 400 ' den fazla üyesi bulunan , klimalandırma , ısıtma ve soğutma sektörünün Pakistan ' daki tek temsilcisi olan HVACR SOCIETY ' nin 17 kişilik ekibini ağırladı . Yapılan görüşmelerde , 18 yıllık sektörel tecrübesini paylaşmak ve dünya soğutma sektöründeki gelişmeler hakkında bilgi almak için Türkiye ' de olduklarını söyleyen Pakistanlı heyetin başkanı Abdur Rauf Chadhry , " İki ülke arasında , iki
tarafa da uygun daha fazla ticari fırsatların oluşması için temel koşul olan karşılıklı güvenin oluşması ve bu güvenin sürekli olabilmesi karşılıklı bilgi , tecrübe ve uzmanlık paylaşımına ve derin ilişkilere bağlıdır . Ticari ilişkilerimizi geliştirme Türk dostlarımız ve kardeşlerimizle buluşma arzusu bizi İstanbul ' a FRİGO MEKANİK ' e getirmiş bulunuyor " diyerek Pakistan ' da yeni projelerin gerçekleştirilebilmesinin kapılarını araladı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile