Kula'da Engelliler Haftasi Kutlamalari Basladi

Kula'da Engelliler Haftasi Kutlamalari Basladi

Kula’da 10-16 Mayis tarihleri arasinda kutlanan Dünya Engelliler Haftasi dolayisiyla Engelsiz Yasam Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi Müdürlügü tarafindan kutlama programi düzenlendi. Hafta kapsaminda baslanan etkinlikler 16 Mayis tarihine kadar devam edecek.

Her yil 10-16 Mayis tarihleri arasinda kutlanan Dünya Engelliler Haftasi dolayisiyla Kula Yunus Emre Kent Meydani’nda bulunan Atatürk Aniti’na Engelsiz Yasam Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi Müdürlügü tarafindan çelenk sunuldu. Çelenk sunulmasinin ardindan saygi durusunda bulunulup Istiklal Marsi okundu. Çelen sunma programinin ardindan bando takimi esliginde protokol üyeleri, Kula Engelsiz Yasam Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi Müdürlügü ile Akhisar Rehabilitasyon Merkezi sakinleri kortej yürüyüsü gerçeklestirdi. Ellerinde engellilere yönelik farkindalik pankartlari bulunan kurum sakinleri, vatandaslar tarafindan alkislanarak desteklendi.

Haftanin önemine binaen 16 Mayis tarihine kadar bahçe ve salon oyunlari, sinema etkinlikleri, kitap okuma etkinligi, çevre temizligi etkinligi ile kurum ziyaretleri gerçeklestirilecek.

Hafta kapsaminda düzenlenen etkinliklere Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir, Aile ve Sosyal Politikalar Manisa Il Müdürü Mustafa Kiliç, Hakim Yesim Özoluk, Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Bayram Yüksel, Ilçe Emniyet Müdürü Ali Riza Gökmen, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kurulus baskanlari, daire amirleri ve vatandaslar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile