Cizre'de Bank Asya Şubesi Açıldı

ŞIRNAK -Şırnak'ın Cizre ilçesinde Bank Asya şubesi düzenlenen törenle ile faaliyete geçti.


Şah Mahallesi'nde hizmete başlayan Bank Asya şubesi açılış törenine Kaymakam Şenol Koca, Bank Asya Genel Müdürü Ahmet Beyaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Çağlı, Emniyet Müdürü Harun Taş, banka müdürleri, STK'lar ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Bank Asya Genel Müdürü Ahmet Beyaz, 1996 yılında kurulan bankanın Türkiye'nin 13. büyük bankası olduğunu ve kurulduğu günden beri Türk bankacılık sektöründe faizsiz banka olarak hizmet verdiklerini söyledi.

Genel Müdür Beyaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Türkiye'de şu anda 280 şubemizle geçen yıl Irak Erbil'de açtığımız şube ve bugün burada açtığımız şube ile toplam 281 şubemizle müşterilerimize hizmet vermekten büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Özellikle Doğu ve Güneydoğu illerinde çok ciddi adımlar atıp yeni şubeler açtık. Hizmet götürdüğümüz her noktada da siz değerli müşterilerimizden de büyük bir destek gördük. İnşallah önümüzdeki dönemde bu bölgede daha fazla şubeler açmak, sizlere daha iyi hizmet vermek istiyoruz. Bölgenin en büyük ticaret merkezlerinden biri olan Cizre'de inşallah bundan sonra Bank Asya da sizlerin hizmetinizde olacak."

Kaymakam Koca da açılışı yapılan Bank Asya Cizre Şubesi'nin hayırlı olmasını dileyerek, "Bank Asya ilçemizde hizmete girdi ve buradaki yatırımcılarımıza hizmet edecek. Bu ülkemizin geldiği noktayı göstermektedir. İlçemize gelen bankacılık sektörlerine teşekkürü bir borç bilirim"dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile