Körfez'de Çevre Bilinci Asilaniyor

Körfez'de Çevre Bilinci Asilaniyor

Körfez Belediye tarafindan ilçe genelindeki okullarda yürütülen çevre bilinci ve sifir atik egitimleri araliksiz devam ediyor.

Körfez Belediye tarafindan ilçe genelindeki okullarda yürütülen çevre bilinci ve sifir atik egitimleri araliksiz devam ediyor. Temizlik Isleri Müdürlügü Sifir Atik Yönetim Sefligi tarafindan yürütülen çalisma kapsaminda, Kocaeli Üniversitesi Ali Riza Veziroglu Meslek Yüksekokulu’nda çevre bilinci semineri yapildi. Son olarak Kocaeli Üniversitesi Ali Riza Veziroglu Meslek Yüksekokulu ögrencileri ile bir araya geldi. Düzenlenen egitim programi kapsaminda Temizlik Isleri Müdürlügü Sifir Atik Yönetim Sefligi Çevre Teknikeri Ufuk Salih Kaya tarafindan, üniversite ögrencilerine çevre ve sifir atik konusunda bilgilendirme egitimi verildi.

Sifir atik prensibine göre, ayristirilan atiklarin toplama sekilleri, ambalaj atiklari ve çevre kirliligi hakkinda bilgiler aktaran Ufuk Salih Kaya’ya, KOU Ali Riza Veziroglu Meslek Yüksekokulu Bölüm Baskani Doç. Dr. Seher Akin tarafindan tesekkür sertifikasi verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile