Milliyetç ; i Hareket Partisi ( MHP ) Kayseri İl Başkanı Sü ; leyman Korkmaz , Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ' a yumruklu saldırıyı yapan ö ; ğretmen Şahin Şimşek ' i tanımadıklarını , partileri ile bir ilgisinin olmadığını iddia etti .
İl Başkanı Korkmaz , bö ; yle bir olayı tasvip etmediklerini ve saldırıyı yapan kişiyi kınadıklarını aç ; ıkladı . Korkmaz ayrıca Ak Parti Kayseri İl Başkanı ve Bakan Taner Yıldız ' ı ' geç ; miş olsun ' demek iç ; in aradığını sö ; yledi .
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız ' a yumruk atan beden eğitimi ö ; ğretmeni Şahin Şimşek , ilginç ; bir kişiliğe sahip . Eski boksö ; r olan Şimşek ' in paylaşım sitesi Facebook ' taki fotoğraflar ve yorumlar ü ; lkü ; cü ; kimliğini ö ; n plana ç ; ıkarıyor . Merhum Alparslan Tü ; rkeş ' in mezarında ç ; ektirdiği fotoğraf ve ü ; yesi olduğu ' Tü ; rk ' ü ; m Ulan Varmı Dahası , Şehit Anaları İç ; in 500 . 000 Hayran , Jandarma Genel Komutanlığı , Kayseri Ü ; lkü ; Ocakları , Alparslan Tü ; rkeş , Tü ; rkiye Ü ; lkü ; Ocakları . . . ' gibi gruplar bu durumu gü ; ç ; lendiriyor . Zaman ' a aç ; ıklama yapan MHP Kayseri İl Başkanı Sü ; leyman Korkmaz ise ö ; ğretmenin ü ; lkü ; cü ; olduğu yö ; nü ; ndeki ifadelerini doğrulamıyor . Saldırıyı yapan ö ; ğretmenin ü ; lkü ; cü ; olduğu bilgisinin kendilerine de geldiğini belirten Korkmaz , beden eğitimi olan Şahin Şimşek ' in partileriyle alakasının olmadığını , kaydının bulunmadığını sö ; yledi . Teşkilat olarak bu tü ; r programlarda genç ; lerden faydalanmak isteyen grupların ç ; ıkacağı dü ; şü ; ncesiyle ö ; nlem aldıklarını ifade eden il başkanı , ' Şehit cenazelerine katılan Ü ; lkü ; cü ; genç ; lerimizden faydalanmak isteyenlerin olabileceğini dü ; şü ; ndü ; k ve tedbirler aldık . Şehit cenazelerine katılmama veya burada bulunulduğunda bozkurt işaretinin yapılmamasını istedik . ' dedi .
Kayseri ' de yumruk atılmaması gereken kişilerden birisinin Bakan Taner Yıldız olduğunu dile getiren Korkmaz , Taner Yıldız ' ın kişiliğini herkesin bildiğini ve bu yumruğu hak etmediğini vurguladı . ' Bakan Taner Yıldız iyi niyetli birisi . Biz hem şahsına hem de bakanlık adına yapılan bu saldırının doğru olmadığını sö ; ylü ; yoruz . ' diyen Sü ; leyman Korkmaz , devletin bakanına yö ; nelik yapılan saldırıyı tasvip etmediklerini ve kınadıklarını kaydetti .
MHP Kayseri İl Başkanı Sü ; leyman Korkmaz , bugü ; n AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat ' ı , hem Bü ; yü ; kşehir Belediye Başkanı Mehmet Ö ; zhaseki ' yi hem de Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ' ı ' geç ; miş olsun ' demek iç ; in makamından arattığını ancak ulaşamadığını sö ; yledi .
MHP'den AK Parti'ye geçmiş olsun
MHP'nin Kayseri İl Başkanı Süleyman Korkmaz dün şehit cenazesi töreninde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a yapılan yumruklu saldırıdan dolayı Yıldız'ı geçmiş olsun demek için aradığını söyledi.



















