Salihli'de Kızılay Gönüllü Bayanlar Ekibi, Yardımlarına Devam Ediyor

Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ''Salihli Kızılay Gönüllü Bayanlar'' ekibi, yardımlarına aralıksız devam ediyor.

Salihli Kızılay Gönüllü Bayanlar ekibi, Gazi İlköğretim Okulu'ndan Sonra İbrahim Akkayan İlköğretim Okulu'nda eğitim gören ve maddi durumu yetersiz olan 26 öğrenciye ayakkabı yardımında bulundu.

Ekip Başkanı Esen Özdem, bu yılki program çerçevesinde gerçekleştirilecek yardım kampanyası içerisinde bulunan İbrahim Akkayan İlköğretim Okulu'na ayakkabı yardımını yapmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, ''Buna benzer sosyal faaliyetlerimiz aralıksız devam edecek'' dedi.

Kızılay Salihli Şube Başkanı Hüseyin Türkoğlu da, ekibin düzenli olarak yaptığı faaliyetler kapsamında okullarda eğitim gören maddi durumu elverişsiz öğrenci yardımlara devam ettiğini ifade ederek, ''Bu ekip şu ana kadar birçok sosyal projeye de imza attı. Son olarak maddi durumu iyi olmayan 26 öğrencimize ayakkabı yardımında bulundular. Kendilerini bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum'' dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile